5 Gode Grunde

Hvad er det der gør, at du skal vælge lige netop Painfree cremen? Hvad gør Painfree til det enestående produkt det er og hvordan kan du vide at det er produktet for dig? Du har sikkert masser af gode spørgsmål omkring Painfree bedøvelsescremen og det er helt naturligt. Vi står i høj grad ved den høje kvalitet i produktet og tør derfor godt love dig, at Painfree er blandt de bedste cremer til smertelindring du nogensinde kommer til at prøve. Herunder har vi samlet 5 gode grunde til hvorfor du skal prøve Painfree og hvad du kan forvente som kunde.

1. Mange års erfaring

En af de ting, der gør os så stensikre på at Painfree er blandt de bedste smertestillende produkter på markedet, når det kommer til lokal bedøvelse af huden er: at vores laboratorium har mange års erfaring. De har i over 12 år udviklet bedøvelsescremer til forskellige brands overalt i verden. Denne  erfaring, er den som du nu kan nyde godt af med Painfree produkterne. Men tag ikke bare vores ord for det. Se hvad vores mange tidligere kunder siger om Painfree og bedøm selv.

2. Smertefrie behandlinger

Først og fremmest er Painfree creme med til at sikre dig smertefri behandling når du skal til tatovør, have lavet permanent make-up eller undergår en laserbehandling. Alle disse behandlinger er kendt for at kunne være ganske smertefulde, men når man anvender Painfree vil man opleve en lokal bedøvelse af huden. Det betyder, at man ikke længere skal lide i timevis, uanset om man skal have lavet en tattoo, får laser eller kosmetiske behandlinger. Hvis man blot påfører Painfree ca. 45 minutter før man skal behandles, så vil man opleve en behagelig følelsesløshed, der er at foretrække fremfor smerten.

3. Fuld tilfredhedsgaranti

Vi lægger en stor ære i at vores kunder får det bedste produkt og altid er tilfredse. Derfor har du naturligvis altid fuld returret, hvis du, mod forventning, skulle være utilfreds med Painfree. Har du spørgsmål eller kommentarer, så er du altid meget velkommen til at skrive til os. Vores flinke servicemedarbejdere sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål og hjælpe dig, hvis der er et problem. På den måde kan du være sikker på, at du er i de bedste hænder. Din tilfredshed er vores mål og derfor lægger vi os altid i selen for at opnå dette.

4. Stærkeste på markedet

Painfree er ét af de bedste smertestillende produkter på markedet, når det kommer til lokal bedøvelse. Det er ikke blot den høje kvalitet i produktet, men også den yderst gode pris, som gør Painfree så attraktivt et produkt. Hvorfor betale hundredevis af kroner for et produkt, der alligevel ikke er bedre? Painfree er en billig bedøvelsescreme, der virker effektivt og hurtigt. På den måde kan produktet nemt leve op til de mange dyre alternativer der findes på markedet.  Disse faktorer er med til at gøre Painfree produktet til det stærkeste produkt indenfor bedøvelses og smertestillende cremer i Danmark. Hvis du ikke tror os, så prøv selv ad. Du vil helt sikkert ikke fortryde.

5. Hurtig levering

Når man har bestilt sin Painfree creme, så vil man naturligvis gerne have den leveret så hurtigt som overhovedet muligt. Måske har man booket en til hos den lokale tatovør eller måske er der kommet en ledig tid på laserklinikken, og så haster det lidt med cremen. Heldigvis for dig lægger vi stor vægt på, at vores kunder modtager deres produkter så hurtigt som det kan lade sig gøre. Vi har dag-til-dag levering, så hvis du sørger for at bestille tidligt på dagen, så kan du være heldig at modtage din Painfree creme allerede den følgende hverdag. Det kan man da kalde hurtigt levering, og det er blot en lille del af vores fremragende kundeservice.